Aktuality
Celer právě v nabídce
3.11.2016
Právě máme v nabídce celer, bílé a červené zelí, mrkev.
Sklizeň bílého a červeného zelí pokračuje i v adventním čase.
4.12.2015
V nabídce máme také celer volně ložený nebo v big bazích, bílé zelí a červené zelí volně ložené nebo v kartonových krabicích po ±1000 kg. Pro konkrétní dotazy a objednávky volejte 00420 519 344 225 nebo pište na veraart.agri@tiscali.cz.
Sezona celeru je v plném proudu!
13.11.2015
Kromě brambor a cibule, je v naší nabídce tradičně i celer! Nabízíme celer volně ložený nebo v big bazích, dle preference zákazníka. Momentálně vám můžeme nabídnout také bílé zelí.
Nabídka cibule a brambor.
21.10.2015
Cibule žlutá od 40 - 65 mm, brambory odrůda: Alegro > 50 mm, Nicola > 45 mm, Bintje > 40 mm. Nabízíme také červenou řepu na průmyslové zpracování. Pište, volejte!
Čerstvá sklizeň
8.10.2015
Bílé a červené zelí, cibuli, řapíkatý celer, romanesco a jiné dobroty máme pro Vás připraveny ve Veraart Agri.
Bílé a červené zelí
5.10.2015
Dnešní nabídka: bílé zelí a červené zelí volně ložené nebo v kartonových krabicích po ±1000 kg. Pro konkrétní dotazy a objednávky volejte 00420 519 344 225 nebo pište na veraart.agri@tiscali.cz.
Mrkev Karotan
1.10.2015
Vysoce kvalitní odrůda mrkve přímo z pole - nabídka je omezená, neváhejte a objednávejte na telefonním čísle 00420-519 344 225 nebo mailem veraart.agri@tiscali.cz.
Bílé zelí a červená řepa
17.09.2015
Nabízíme bílé zelí na průmyslové zpracování a červenou řepu. Neváhejte, nabídka je omezená!
Blumy
3.09.2015
Máme pro Vás blumy na průmyslové zpracování - velikost 50-65 mm.
Patizony a dýně
2.09.2015
Nabídka letošní sklizně. V případě zájmu volejte 00420 519 344 225, pište na adresu veraart.agri@tiscali.cz.
Rané brambory
5.08.2015
Právě probíhá sklizeň raných brambor 2015. Pro konkrétní dotazy a objednávky volejte 00420 519 344 225 nebo pište na veraart.agri@tiscali.cz!!
Celer 2015
27.07.2015
Tak tohle je naše letošní výsadba celeru. Zatím máme k dispozici stále zásoby celeru z loňského roku a momentálně můžeme nabídnout také okurky nakladačky, červenou papriku a černý rybíz.